Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wielka Zapowiedź Serwera [2012] [Koniec Świata] [Szukam ekipy] [Szukam sponsora] [Szukam grafika i fabulatora]

RioProject

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podanie do ekipy Admin [Dopuszczamy od 16 lat]:

Imię:

Nick:

Premium:Tak/Nie

Micro:Tak/Nie

Staż:

Znajomość języka polskiego:0/10

Możliwość składek:

Dlaczego ja:

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź:

Podanie do ekipy Fabulator [Dopuszczamy od 13 lat]:

Imię:

Nick:

Fabuła opisz tutaj fabułe dla naszego serwera:

Podanie do ekipy Grafik:

Imię:

Nick:

Jakieś obrazy związane z końcem świata [Ekipa przeszuka internet tutaj plagiat niema szans!]:

Podanie do ekipy Sponsor:

Imię

Nick:

Składka [Jednorazowo/Miesięcznie]:

5bdfab3193c618c13343fe33e04ada93.jpg

Zdejmijcie mi parę procentów ja tak się staram :) Yyy Baton ?!

Opublikowano

Podanie do ekipy Admin:

Imię: Marcin

Nick: xdert

Premium: Nie

Micro:Nie

Staż: 8 miesięcy.

Znajomość języka polskiego: 9

Możliwość składek: Niestety.

Dlaczego ja: Miły, kulturalny, pomocny. Bardzo lubię pomagać, gram od 7-9 godzin.

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź: Nie dam. ==== Niestety nie mogę dać Ci itemów, przykro Mi.

luq7n.png

Opublikowano

Podanie do ekipy Admin:

Imię: Marcin

Nick: xdert

Premium: Nie

Micro:Nie

Staż: 8 miesięcy.

Znajomość języka polskiego: 9

Możliwość składek: Niestety.

Dlaczego ja: Miły, kulturalny, pomocny. Bardzo lubię pomagać, gram od 7-9 godzin.

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź: Nie dam. ==== Niestety nie mogę dać Ci itemów, przykro Mi.

Odrzucone [Kłamstwa w podaniu typu wiek i grasz 7-9godz?]haha :D

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: Ahonen

Premium:Nie

Micro:Tak

Staż: Od 1.6 Bety będzie

Znajomość języka polskiego: Moim skromnym zdaniem uważam, że 9

Możliwość składek: Zależy jaka wysokość

Dlaczego ja: Jestem miłą, kulturalną i chętną do pracy osobą, która potrafi pracować zespołowo. :)

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź: Nie dam Ci, ponieważ masz sam je zdobyć i nikt z adminów Ci ich nie da. Jeśli jeszcze raz poprosisz mnie o to dostaniesz kicka, a za kolejnym razem bana 24h.

Imię:Patryk

Nick:Ahonen

Fabuła opisz tutaj fabułe dla naszego serwera: To był ten dzień... Dzień apokalipsy. Ogromne tornada, wielkie trzęsienia ziemi, erupcje wulkanów. To było wszędzie... Nikt nie mógł tego powstrzymać. Świat uległ totalnej zagładzie. Tylko nieliczni przeżyli. Tylko Oni mogą odbudować świat... I Ty jesteś jednym z nich. Pomóż powstać Ziemii na nowo, podnieść się z bezdennej wody. Możesz to uczynić Ty właśnie Ty. Dlatego nie zwlekaj, a wejdź i rozpocznij swoją przygodzie na serwer [nazwa] i rozpocznij swoje nowe życie. Zbuduj dom, sklep wszystko co zechcesz. Stań się potężny i dołóż wszelkim starań, aby tak się stało... [nazwa] zaprasza.

Opublikowano

@up

Pozytywnie rozpatrzone Admin

Neutral Fabulator

Zgłoś się na gg znajdź je na moim profilu

Opublikowano

Uwaga pierwsze 3 osoby które wyślą sms za 5zł brutto 11zł dostają Vip dożywotni i 2tyś Blood i Ak - 47 z 200amunicji

Opublikowano

Imię:Piotr

Nick:KozaczekProPL1

Premium:Tak

Micro:Tak ale popsute

Staż:3-4 lat

Znajomość języka polskiego:10

Możliwość składek:tak max po 10-15 zł

Dlaczego ja:Jestem Bardzo Kulturalnym człowiekiem byłem adminem 3-4 serwerów

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź:Nie ponieważ to by było ułatwiania gry

Opublikowano

Imię: Patryk

Nick: Ahonen

Staż: Od 1.6 Bety będzie

Znajomość języka polskiego: Moim skromnym zdaniem uważam, że 9

Możliwość składek: Zależy jaka wysokość

Dlaczego ja: Jestem miłą, kulturalną i chętną do pracy osobą, która potrafi pracować zespołowo. :)

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź: Nie dam Ci, ponieważ masz sam je zdobyć i nikt z adminów Ci ich nie da. Jeśli jeszcze raz poprosisz mnie o to dostaniesz kicka, a za kolejnym razem bana 24h.

Imię:Patryk

Nick:Ahonen

Fabuła opisz tutaj fabułe dla naszego serwera: To był ten dzień... Dzień apokalipsy. Ogromne tornada, wielkie trzęsienia ziemi, erupcje wulkanów. To było wszędzie... Nikt nie mógł tego powstrzymać. Świat uległ totalnej zagładzie. Tylko nieliczni przeżyli. Tylko Oni mogą odbudować świat... I Ty jesteś jednym z nich. Pomóż powstać Ziemii na nowo, podnieść się z bezdennej wody. Możesz to uczynić Ty właśnie Ty. Dlatego nie zwlekaj, a wejdź i rozpocznij swoją przygodzie na serwer [nazwa] i rozpocznij swoje nowe życie. Zbuduj dom, sklep wszystko co zechcesz. Stań się potężny i dołóż wszelkim starań, aby tak się stało... [nazwa] zaprasza.

Dobry jesteś ! :) Fabułe fajną wymyśliłeś, może i nie mam zbyt wiele lat ale umiem co nieco docenić ; )
Opublikowano

hehe 21 grudnia. APOKALIPSA i koniec świata!!!!! (Tak jak ten serwer)(Nie wierze w koniec świata :P)

Daj lajka. Miłego dnia

Opublikowano

Imię:Marcin

Nick:Sarenkk

Premium:Tak

Staż:od wersji 1.2_01 jak dobrze pamietam. :)

Znajomość języka polskiego:8/10

Możliwość składek:Niestety nie mam jak :/

Dlaczego ja:Potrafie sie dogadywac ; ) nie kloce sie malo przekliman .

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź:

No jasne ze bym mu nie dal dlaczego? poniewaz Admini niczego nie daja.; ) Gracz musi sam zdobyc wszystko co potrzebuje.

Opublikowano

Imię:Arkadiusz

Nick: Diviss

Premium:Tak/Nie Nie

Micro:Tak/Nie Tak

Staż:Od Alpha

Znajomość języka polskiego:0/10 9

Możliwość składek: Na razie nie

Dlaczego ja: Dlatego , że znam się na komendach ogarniam je ładnie buduje i chce wprowadzić miłą atmosferę !

x

Opublikowano

Imię:Pawel

Nick:Pawelzabojca

Staż: ze 2 lata:)

Znajomość języka polskiego:9/10

Możliwość składek:jak będę widział że server ma przyszłość

Dlaczego ja:byłem adminem na wielu serverach znam się na pluginach i umiem pomóc innym graczom

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź:Nie dostanie itemów gdyż podstawowa zasada to admin nie daje itemów i fly

Opublikowano

Podanie do ekipy Admin [Dopuszczamy do 16 lat]:

Imię:Michał

Nick:MichalPL262

Premium:Nie/Tak :D

Staż: ze 3 lata :D

Znajomość języka polskiego:10/10

Możliwość składek:jak będę widział że server ma przyszłość

Dlaczego ja:byłem adminem na wielu serverach znam się na pluginach i umiem pomóc innym graczom

Jeżeli gracz poprosi Cię o Itemy lub diamenty jak zareagujesz dasz mu je czy nie uzasadnij swoją wypowiedź:Nie dostanie itemów gdyż podstawowa zasada to admin nie daje itemów i fly

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...